Вработување

Вработување

 

 

 

 

О Г Л А С

 

Потребни се комерцијалисти за активна продажба од сите градови на Р. Македонија.

Можност за стално вработување.

Одлична прилика за дополнително заработување на веќе вработени лица.

Општи  Карактеристи:

1. Мотивираност

2. Индивидуални квалитети

3. Комуникативни вештини

4. Желба за постојано напредување и усовршување

 

Заинтересираните кандидати да се пријават и испратат сопствено CV нa:

doctors@doctors.com.mk

 

 

Не постојат производи/услуги во оваа категорија.

DOCTOR'S © 2024. UKION SHOPS