ОРГАНСКИ МАЏУНИ

ЛистаМрежа
Прикажи:
Сортирај по:
маџун од СЛАДОК КОРЕН
100 % ладно цеден  концентриран сок од СЛАДОК КОРЕН природно ферментиран. ИМУНИТЕТ, АНТ..
1.680 MKD
без ДДВ: 1.600 MKD
маџун од ДИВИ КАЈСИИ
100 % ладно цеден  концентриран сок од ДИВИ КАЈСИИ природно ферментиран. Регулира отежнато д..
990 MKD
без ДДВ: 943 MKD
маџун од СМРЕКА
100 % ладно цеден  концентриран сок од СМРЕКА природно ферментиран.  ИМУНИТЕТ..
310 MKD
без ДДВ: 295 MKD
маџун од КАЛИНКА
100 % ладно цеден  концентриран сок од КАЛИНКА природно ферментиран.   А..
500 MKD
без ДДВ: 476 MKD
маџун од ГРОЗЈЕ
100 % ладно цеден  концентриран сок од ГРОЗЈЕ природно ферментиран.  ИМУНИТЕТ, ЕНЕРГИЈА..
185 MKD
без ДДВ: 176 MKD
маџун од ЦРНИЦА
100 % ладно цеден  концентриран сок од ЦРНИЦА природно ферментиран.  АНТИОКСИ..
240 MKD
без ДДВ: 229 MKD
маџун од УРМИ
100 % ладно цеден  концентриран сок од УРМИ природно ферментиран.  АНТИКАНЦЕР, АФРОДИЗИ..
240 MKD
без ДДВ: 229 MKD
маџун од РОГАЧ
100 % ладно цеден  концентриран сок од РОГАЧ природно ферментиран. ОСТЕОПОРОЗА, АФРОДИЗИЈАК ..
185 MKD
без ДДВ: 176 MKD
DOCTOR'S © 2024. UKION SHOPS